6 afaceri inedite care te pot inspira sa pornesti propria afacere in 2021

In 2021, dupa mai bine de un an de pandemie, este timpul pentru reinventare. Acum este momentul ca initiativele sa prinda contur, iar oamenii sa fie mai curajosi si sa-si doreasca mai mult de la ei insisi. Ideile de afaceri de mai jos sunt perfecte pentru oameni cu viziune:

1. Consultanti din Romania pentru echipamente profesionale de imprimare 3D si software 3D de la branduri de top, internationale

Se tot vorbeste de cativa ani despre aceasta tehnologie noua si foarte utila in ziua de astazi: imprimantele 3D. Un exemplu este compania Bluelaserlines.ro, care a devenit un adevarat pioner in industria aditiva 3D dedicata stomatologiei. Blue Laser Lines ofera suport in implementarea si eficientizarea lucrarilor dentare prin tehnologia de printare 3D pe rasina atat pentru clinicile de stomatologie, cat si pentru laboratoarele de tehnica dentara.

2. Bar mobil

La orice petrecere este nevoie de bauturi, nu-i asa? Intr-un consum rational, evident. Un bar mobil este o idee foarte buna de afacere. Nu implica un buget initial foarte mare si cu siguranta nu va duce lipsa de clienti. Practic, o astfel de afacere va functiona oriunde este un vad: targuri, serbari, piete, parcuri si chiar la evenimente private.

3. Magazin online de baloane aniversare cu heliu

Baloanele cu heliu sunt nelipsite de la petrecerile de copii sau adulti si de la evenimentele private, pentru ca aduc un plus de culoare si de veselie. O astfel de afacere este una care poate deveni rapid de succes, asa cum s-a intamplat si in cazul celor de la Casacubaloane.ro. Compania si-a extins activitatea si paleta de oferte, astfel incat baloanele lor de diverse tipuri si forme sunt nelipsite de la evenimentele private din toata tara: nunti, botezuri, aniversari, team-building-uri, Ziua Indragostitilor, Revelion etc.

4. Parc de aventura

Parintii isi doresc pentru copiii lor activitati in aer liber. Un parc de aventura ii ajuta pe micuti sa se desprinda de gadgeturi si electronice si sa petreaca timp de calitate in natura. Parcul de aventura se poate amenaja in jurul marilor orase. Se vor conecta copacii intre ei cu anumite poduri din diverse materiale, iar portiunile de escalada sau tirolienele vor fi si ele cu siguranta o atractie pentru toti participantii.

5. Distribuitori de Roboti Umanoizi/sociali si dezvoltatori de software inteligent pentru roboti sociali

O idee buna de afacere este o idee care vizeaza viitorul. Acest domeniu al roboticii este unul in plina ascensiune si cu siguranta va deveni si mai cautat in urmatorii ani. Irisrobotics.ro sustine implicarea automatizarilor in procesele repetitive din domeniul sanatatii, al productiei sau al sarcinilor periculoase, dar si integrarea robotilor animatronici care sunt orientati spre nevoile clientului. Orice afacere care vrea sa tina pasul cu viitorul va avea nevoie de astfel de roboti.

6. Plimbari cu balonul cu aer cald

Oamenii pun mare pret pe distractie si relaxare. La propriu. O astfel de calatorie cu balonul cu aer cald poate costa si 100 de euro de persoana. Afacerea implica niste costuri initiale mai mari, pentru achizitia si intretinerea balonului sau pentru cursuri de navigare, dar va merita cu siguranta, pentru ca o plimbare se poate face cu pana la 6 sau 8 persoane.

Invitat
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: