Alpha și Omega spre auto-perfecționare

Sper că sunteți bine!

Eu m-am trezit astăzi și m-am gândit să împărtășesc cu voi niște gânduri de-ale mele, să nu le uita.

Una dintre problemele majore pentru o mulțime de oameni care intră în acest domeniu de auto-perfecționare / dezvoltare personală este că nu știu de unde să înceapă.

Nu există o cale de învățare perfectă de unde să putem începe. Pentru că toți suntem diferiți și avem probleme diferite. Deci, în unele zone ne simțim ca șeful, dar în altele ne simțim neimportanți. Nu există o cale clară pe care o putem lua pentru a deveni un bărbat / o femeie mai bună. Trebuie să găsim zone de probleme în existența noastră și să lucrăm la ele.

De la o vârstă fragedă, am fost educați să învățăm un proces pas cu pas. Mai întâi veți învăța elementele de bază jos – apoi veți trece la nivelul următor și la mai apoi la următorul. Care poate fi legat de procesul de învățare al unei calități de către George Leonard. Cu toate acestea, în ceva atât de vag ca și dezvoltarea personală. Ceea ce nu puteți numi într-adevăr un set de competențe.

Trebuie să realizăm că nu există cale să învățăm acest lucru. Nu există o cale liniară pe care o puteți lua și la sfârșitul acesteia – deveniți un om mai bun. O realizare pe care o avem e că nu vei înceta niciodată să crești. Nu te opri niciodată din învățare. Dacă mergem după acea definiție atunci înseamnă că nu vom ajunge niciodată la perfecțiune – pentru că oricum este o perfecțiune.

Așadar, efortul spre perfecțiune este destul de banal în opinia mea. Dar mai degrabă doriți să depuneți efort pentru a domina orice zonă din viața voastră.alpha si omega

Alpha și Omega

Deci, fără o traiectorie clară pentru noi să urmăm ascensiunea unui bărbat mai bun și un proces de învățare perfect care nu se oprește niciodată. Poate fi destul de descurajator și confuz. Pentru că ce facem de fapt? Pe ce ne concentrăm în realitate? Există un singur lucru pe care trebuie să-l gândiți în ceea ce privește auto-perfecționare sau chiar preluarea.

Un lucru este să fii totul și să termini totul în a decide dacă vei crește sau vei rămâne așa cum ești. Chestia asta „îți împinge zonele de confort”. Dacă continuați să vă împingeți zonele de confort, continuați să vă aflați într-un mediu care vă va împinge în sus. Și doar atunci vei continua să crești.

Acesta este singurul lucru de care trebuie să vă faceți griji. Dacă nu vă împingeți zonele de confort atunci veți stagna, în cel mai rău caz veți regresa și zona dvs. de confort se va micșora. De aceea, vedeți o mulțime de oameni care au fost minunați la un moment dat, apoi au suferit o schimbare drastică în mai rău.

De obicei sunt oamenii care se întreabă unde merg: „Mă întreb ce sa întâmplat cu el, părea să fie atât de bine înainte …”.
Deci, atâta timp cât veți continua să vă provocați, nu veți înceta să creșteți. Ceva ca imaginea de mai sus. Trebuie să-ți părăsești cuibul. Cuibul care a fost lumea voastră în ultimele luni și extindeți lumea și zona dvs. de confort.

Despre autor
Alex Wise este un colaborator pe blog și consultant pentru dating pentru site-ul de dating Loveawake.com – un loc pentru persoane singure din întreaga lume inclusiv și în România unde oamenii se conectează pe baza intereselor lor comune. Este un blogger de mult timp cu un apetit pentru tehnologie. În timpul zilei, Alex lucrează și ca coach de dezvoltare personală. Urmăriți-l pe site-ul companiei sau Twitter.

Invitat
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: