Acasa » Evenimente » Trecute » Atelier: Cadrele de viață în dinamică

Atelier: Cadrele de viață în dinamică

Ați observat cum, în funcție de nevoile noastre profunde, alegem să ne petrecem timpul fie în cuplu, fie în grup, fie solitar? Este o dinamică complexă care ne face uneori să părem ființe de neînțeles. Acum îi cerem partenerului să petrecem puțin timp împreună, pentru ca mai apoi să invităm gașca de prieteni la un grătar, iar când grupul pare să fie îm formă maximă simțim imprerios nevoia să ne retragem pentru o gură de aer în singurătate.

Suntem într-o permanentă mișcare între cele trei cadre ale vieții umane: solitar, cuplu și social.

Fiecare dintre aceste trei niveluri la care ne desfășurăm existența răspunde unor nevoi umane specifice și respectă anumite reguli, acestea fiind criteriile care le fac să fie unice și ușor de recunoscut, dacă avem informațiile necesare.

Ritmul alert în care trăim ne pune, uneori, în situația fie de a transgresa aceste cadre, fie de a încerca cu mari eforturi și cu un consum inutil de energie să satisfacem nevoi specifice unui cadru într-un alt cadru de viață. În acest haos,pe care chiar noi îl creem, se pun bazele stresului cotidian care ne împiedică să funcționăm cum se cuvine.

Despre regulile specifice fiecărui cadru de viață și despre spațiul de care avem nevoie pentru a ne satisface nevoile, pentru a reduce stresul, vom discuta și mai ales experimenta în atelierul Cadrele de viață în dinamică.


Despre trainer – Mihaela Vasilescu (blog personal) – Formare în somatoterapie în cadrul EEPSSA, pasionată de dezvoltare personală, psihoterapie, eneagrama.


Când? – Duminica, 16 februarie 2014 – ora 17:00.

Preț? – 30 lei pentru membrii comunității, 80 lei pentru cei ce încă nu sunt parte din comunitatea lui Motivonti. Plata se va face în ziua evenimentului, la fața locului.

Unde? – JCC București, sala mică – Str. Popa Soare nr. 18, sector 2, București

Durată? – ± 2-3 ore

Aducem noi – cafeaua și ceaiul

Maxim 10 participanți – rezervă-ți un loc aici.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!