Acasa » Evenimente » Trecute » Ne vedem la Born2Succeed

Ne vedem la Born2Succeed

Interesată fiind de când mă știu de dezvoltarea personală am ajuns, inevitabil, să intru în contact și cu comunicarea motivațională. Ba mai mult, în ultimi 5 ani am acordat o atenție deosebită antreprenoriatului și când spun atenție deosebită mă refer la acțiuni concrete pe care le-am întreprins în acest sens. Din momentul în care în mintea mea a încolțit idea, lucrurile au intrat parcă pe alt făgaș. Am început prin a urma un fel de curs pentru că la momentul respective îmi părea că singura piedică în calea realizării visului este lipsa mea de cunoștințe legislative și de contabilitate. N-a fost greșit ci doar insuficient, pentru că acela a fost momentul în care mi s-a deschis o nouă lume. Am cunoscut tot felul de oameni care, poate chiar fără să știe, m-au ajutat, motivându-mă și inspirându-mă. Am ascultat cu interes povestea oricui a fost dispus să o împărtășească cu mine și am ales ce mi se potrivea. Am realizat în scurt timp cât este de important să rămân în permanență în legătură cu alți oameni care au aceleași interese și mai ales care se confruntă cu aceleași probleme. Și nu în ultimul rând, participând la toate evenimentele posibile, am ajuns să-mi lărgesc rețeaua de cunoștințe, am cunoscut oameni cu care acum colaborez, cu care dezvolt diverse proiecte.

Unul dintre acești oameni mi-a spus cândva că antreprenoriatul este o stare și așa este. Înainte să ajungi să fii antreprenor ai nevoie de o anumită stare pe care cel mai simplu o obți în prezența altor oameni care au aceleași interese și care aleg să fie deschiși și pozitivi, au darul de a te motiva să surmontezi obstacolele. Nimeni nu spune că va fi ușor, că nu vei avea piedici, important este să-ți menți energia și încrederea că le poți depăși.

Pentru luna martie se anunță un val de energie și optimism care vine dinspre Marea Britanie și face un popas de două zile fix la București. Este vorba despre o conferință susținută de trei speakeri internaționali și nu am niciun dubiu că aceia care vor participa la eveniment își vor lua o porție mare de inspirație și motivație, suficient cât să miște lucrurile în direcția dorită.

Born2Succeed este prima conferință-eveniment din România care îi reunește pe trei dintre cei mai importanți coachi dedicați dezvoltării personale și profesionale din Marea Britanie. Conferința își propune să creeze o comunitate a tinerilor de succes din România, care să îi inspire și să îi motiveze pe toți cei care vor să își depășească limitele. Born2Succeed va avea loc la București, în weekend-ul 15-16 martie 2014, și va fi susținută de Tosin Ogunnusi –- Empowerment Coach-ul numărul 1 în Marea Britanie, Ketan Makwana – antreprenor de succes, speaker internațional și business mentor și Justin Devonshire – Personal Success Coach și antreprenor.

Conferința-eveniment va fi organizată de către Irina Alionte care, în 2012, la 24 de ani, a pornit o afacere de succes în Marea Britanie și a primit premiul Best Business Growth după doar un an de la înființare.

Cei trei mentori, Tosin Ogunnusi, Ketan Makwana şi Justin Devonshire sunt cunoscuți speakeri internaționali ce îi vor învăța pe tineri tot ce trebuie să știe despre depășirea fricilor, despre transformarea obstacolelor în oportunităţi și despre programarea mentală pentru reușită.

Mai multe informații despre speakeri și eveniment, precum și formularul de înscriere, găsiți pe site-ul evenimentului www.born2succeed.ro, iar noutăți despre conferință găsiți pe www.facebook.com/Born2SucceedRomania și pe grupul nostru LinkedIn, Born2Succeed Club.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!