Acasa » Atitudine » Schimbare » Când a fost ultima dată când ai făcut ceva pentru prima dată?

Când a fost ultima dată când ai făcut ceva pentru prima dată?

Cu toții ne plângem de rutina în care suntem prinși zilnic, de frumusețile fade ale vieții și momentele mai mult sumbre din viața noastră, decât cele pline de culoare.

Dar, ce contează de fapt în viață? De ce ne-a fost dată această călătorie pe care noi, în limitata noastră
percepţie cognitivă, încercăm să o trăim ca scop, ca împlinire, ca moment trecător?

Pe lângă oamenii și momentele petrecute cu aceștia, cred că cel mai mult contează lucrurile pe care ALEGI să le faci. Lucrurile frumoase ce lasă o urmă pe tabla amintirilor.

Câți ani ai? Câte lucruri ai făcut până acum pentru prima dată și ți-au plăcut? Câte lucruri ai vrea să mai faci? Plecând de la pasiunile și pofta de viață a fiecăruia, cred că ar trebui să ne îmbogățim portofoliul!

Ar trebui să ne oprim din vechile și confortabilele lucruri ce le facem zilnic – lucruri ce ne închid culorile vieții, pentru a ieși din mulțime, pentru a fi diferiți. Ne datorăm asta nouă înșine.

Ești stilul aventurier? Ia-ți o oră de zbor cu parapanta!

Ești sociabil și te simți bine în preajma prietenilor? Scoate-i la paintball!

Ai o parte artistică în tine, ce nu-ți dă pace? Ia cursuri de pictură, pian sau orice altceva îți face plăcere și te ajută să cunoști alți oameni ca ține!

Nu mai pierde timpul! Viață ta este aici și acum! Fă ceea ce-ți place! Transformă-ți visele în realitate printr-o simplă schimbare de percepţie. Învăța să iubești tot ceea ce faci și să accepți faptul că oamenii sunt diferiți și tocmai asta oferă frumusețe vieții!

Încearcă, explorează, riscă! Ieși din zona de confort, din rutina zilnică de care te plângi și lasă culorile să-ți umple viața! Nu mai aștepta! Fă primul pas și ieși afară! Respiră! Gândește! Trăiește! Mâine nu este o certitudine – tu trăind și citind acest mesaj în momentul asta, da!

Articol scris de Sorina Zanfir.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!