Acasa » Dezvoltare personală » Altele » Căutăm Motivontiul din tine!

Căutăm Motivontiul din tine!

Când am pornit blogul colectiv şi extraterestrul Motivonti(.ro) n-am vrut să fie un loc în care eu, Ariel, adun singur ceea ce învăţ. Am vrut să fie un loc relaxat în care oricine poate să împărtăşească o părere legată de dezvoltare personală, un rezultat, o provocare, orice!

Cu timpul mi-am convins mai mulţi prieteni să se implice… mai multe cunoştinţe. Chiar şi mama mea are câteva articole publicate aici!

De ce?

Pentru că eu am descoperit că scriind aceste texte mă dezvolt. Uneori nu-i de ajuns să citeşti sau să auzi ceva… ci e de foarte mare ajutor să scrii ceea ce auzi, ceea ce înveţi, ceea ce gândeşti. Îţi pui ordine în gânduri, laşi totul să se sedimenteze etc.

Cu timpul au apărut oameni din jurul ţării care au vrut să publice texte. Daniela, Alexandra, Elena şi Sorin sunt doar patru „exemple”. Nu numai că au scris pe Motivonti.ro, dar am rămas şi bun prieten cu ei.

Şi deşi mereu am fost deschişi la propuneri şi la texte noi, diferite, scrise de oameni de orice vârstă, cu multă sau puţină experienţă, studenţi, elevi, părinţi sau chiar bunici… niciodată n-am zis oficial că „Vrem Motivontiul din tine!”.

Deci, iacătă, oficial de data aceasta, Motivonti vrea Motivontiul din tine!

Texte de orice fel care au legătură cu dezvoltarea personală sau profesională: poveşti, rezultate, provocări, recenzii de cărţi sau filme relevante dezvoltării sau … orice alt material ce poate fi potrivit!

În jurul lui Motivonti există o comunitate mare de oameni din România (şi nu numai) ce zilnic aşteaptă continut moţivational. De ce să-l livreze doar câţiva oameni când de fapt fiecare dintre noi ar avea ceva de împărtăşit?

Bine! Vreau să scriu şi eu, ce fac?

Fie ne contactezi pe Facebook (dându-ne un mesaj), fie ne dai un mail

În ambele cazuri ar trebui să ai măcar un material. Îl publicăm. Vedem ce reacţii apar şi frumos ar fi apoi să-ţi facem un cont aici, pe blog şi să ţinem legătura, să scriem periodic cu toţii, automotivându-ne reciproc. E un exerciţiu. E un experiment. E o provocare!

Aşteptăm! 🙂

WEBINAR GRATUIT: Dublează-ți Vânzările pe Social Media în doar 3 Luni

Pentru Antreprenorii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Reach-ul și Vânzările în doar 3 Luni.

Există oare o METODĂ prin care te folosești de rețelele sociale ca să obții o creștere exponențială a reach-ului și a vânzărilor?

Da, există! Vezi ce rezultate am obținut eu pentru clienții mei folosind această metodă și cum o poți replica și tu.

5 răspunsuri

    1. Adică actualele mele abilităţi de PSD nu-s de ajuns? 🙂 Glumesc. Sunt începător.

      Păăăi… asta înseamnă că tre să venim noi cu idei şi tu să le pui în practică? Noi n-avem nimic împotrivă dacă ai chiar tu idei… 😀 Eu stau mai prost cu grafica. Scrisul e partea forte. 🙂

    2. Sorina, I might have something for you.

      Ai un contact pe aici pe undeva, dă-mi un mail. Weekend plăcut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
2 SESIUNI LIVE cu același conținut

Înscrie-te la webinar

Pentru Antreprenorii și Marketerii care vor să profite de schimbările Algoritmului Rețelelor Sociale pentru a-și Dubla Vizibilitatea și Vânzările în 2024.