Cum alegem cele mai potrivite tricouri de damă

tricou dama

Tricoul, cel mai versatil outfit.Desigur, credem aceasta întrucât este o piesă vestimentară preferată de oricine fiind pretabil a fi purtat pe tot parcursul zilei, dar și într-un club de noapte, dacă îl accesorizam și adăugăm o pereche de jeanși sau pantaloni din piele.

Poate fi purtat pentru a compune o ținută casual foarte modernă dar și sport dând lejeritate mișcărilor indiferent de activitate.

 Tricourile damă sunt de neînlocuit întrucât pot fi purtate împreună cu fuste spumoase și răcoroase din materiale diafane dând astfel aerul unei ținute efervescente.

A venit vara și am avea nevoie de o schimbare?

Nimic mai simplu. Acum putem adăuga garderobei noastre tricouri moderne din materiale delicate însă am putea alege să purtăm tricouri damă și primăvara sau toamna împreună cu o geacă ușoară sau de ce nu, un cardigan.

Dacă alegem să purtăm orice tricou damă, cu un sacou și o pălăriuța, adăugăm o pereche de pantaloni din tercot și ne încălțăm tenesii preferați,  suntem gata de drum fără a simți discomfortul orelor care trec fiindcă această ținută ne va asigura tot confortul.

Cum ne alegem tricoul!

Tricoul ales corect ne poate scoate din mulțime și aceasta pentru că ne evidențiază personalitatea.

Însă, din păcate, paleta pe care ne-o oferă magazinele de specialitate este foarte largă și nu toate aceste articole sunt la fel ca în prezentare.

Un alt dezavantaj îl prezintă decolorarea în timpul spălării sau chiar acela că finisajele lasa mult de dorit. Cât despre tiraje, dacă mergem într-un loc public riscăm să mai fie câteva persoane îmbrăcate cu tricouri damă identice ca cele pe care le purtăm  ceea ce este extrem de neplăcut.

Mereu suntem în căutare de inedit, unic , un raport bun între calitate și preț pentru că trebuie să avem grijă la ce purtăm .

Astfel că, o sursă foarte tentantă pentru achiziționarea unor tricouri damă deosebite găsim dacă vom accesa https://www.neer.ro/ , magazinul preferat de multe persoane deoarece trăiesc experiențe plăcute când comandă de pe acest site.

După ce am avut dezamăgirea cumpărării unor tricouri damă care nu corespundeau cu ceea ce am comandat și a fost necesar returul produselor pe cheltuiala proprie a transportului și prmirea banilor după multe zile, baleind printre magazine în căutarea unor tricouri mai altfel, am avut surpriza să găsim la NEER.RO tot ce căutam.

Ba mai mult de atât, imaginația ne-a fost trezită,  fiindcă vizionând tricourile damă existente și având de unde alege dintre zecile de articole în culori și nuanțe variate, am avut posibilitatea să asortam pantaloni și fuste uitate în garderobă fiindcă nu găseam acel ceva care să se portiveasca precum ‘’sarea și piperul”.

Căci da, toate articolele de pe site-ul specificat se potrivesc  între ele dar au și elemente comune cu  îmbrăcămintea pe care o are orice femeie în dulapul sau.

Dacă în unele zile tricoul este piesa vestimentară preferată și s-a anunțat inopinat o ședința sau eveniment, adăugând un sacou ținuta devine de toată admirația fiindcă este plăcută, practică și în ton cu momentul.

Orice tricou damă poate fi purtat cu atitudine și încredere fiindcă așa suntem în pas cu tendințele.

Haideți să alegem cu încredere tricoul damă preferat care ne va da un aer de bonton!

Invitat
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: