Acasa » Dezvoltare personală » Cuplu » Cum te comporti la prima intalnire cu o femeie cu care ai discutat pe Internet

Cum te comporti la prima intalnire cu o femeie cu care ai discutat pe Internet

Discutiile pe Internet reprezinta in prezent un mod comun de a cunoaste oameni noi, de a interactiona inclusiv in ideea de a se dezvolta o relatie de dragoste – de astfel, un numar mare de persoane se cunosc astfel. La prima intalnire cu o femeie cunoscuta pe Internet este recomandat ca un barbat sa se tina cont de anumite aspecte, astfel incat sa poata face o impresie buna.

Sfaturi de urmat

Specialistii de la https://kærlighed247.dk/ ofera mai multe sfaturi pentru a gestiona corect o intalnire, in asa fel incat rezultatele sa fie cele dorite.

La o prima intalnire, nota de plata poate fi sau nu obligatia barbatului

In functie de originile femeii care vine la intalnire, plata notei de plata poate fi facuta integral de catre barbat sau cei doi pot plati echivalentul a ce au consumat fiecare in parte. De exemplu, la intalnirea cu o femeie din Germania, cea mai buna varianta este sa plateasca fiecare partea sa, in timp ce la intalnirile cu femei ucrainene, varianta optima este sa plateasca barbatul toata consumatia. 

Nu este recomandat sa vina toti prietenii la intalnire

Atunci cand este vorba despre intalniri cu femei din alte tari, multi prieteni au tendinta sa se auto invite, din pura curiozitate. La prima intalnire este recomandat ca fiecare dintre cei doi sa fie singuri. Deci, indiferent daca este vorba despre intalniri cu femei din Ucraina (https://kærlighed247.dk/ukrainske-kvinder/) sau din orice alta tara, prietenii trebuie sa stea departe pentru inceput.

Discutia nu trebuie sa se axeze pe propria persoana

Ideea principala a unei prime intalniri este sa se cunoasca unul pe celalalt, ceea ce implica automat nevoia de reciprocitate. Prin urmare, este important ca fiecare sa vorbeasca, dar si sa asculte. In plus, este important ca misterul sa ramana si sa existe mereu subiecte de discutie pentru urmatoarele intalniri.

Fostele relatii nu fac obiectul discutiei

Desigur, nu este nimic secret legat de trecut, insa nu este necesar ca un astfel de subiect sa fie dezvoltat foarte mult. Atunci cand vine vorba despre asta se poate rezuma pe scurt o poveste despre fosta relatie si se poate trece mai departe. Prima intalnire nu este in mod sigur un moment potrivit pentru discutii de acest gen sau pentru analize amanuntite ale fostelor relatii, indiferent ce natura au ele.

Nu sunt recomandate conversatiile telefonice lungi

In afara de situatii urgente in care este absolut necesar ca una dintre persoane sa raspunda la telefon, este recomandat ca telefonul sa ramana pe masa sau in geanta. In momentul in care atentia este impartita intre telefon si ea, partenera poate intelege prin acest lucru lipsa de interes.

Barfa este interzisa la prima intalnire

Persoanele care ii vorbesc pe ceilalti de rau nu sunt vazute foarte bine, iar atunci cand partenera nu este romanca este recomandat sa se tina cont de acest aspect, avand in vedere faptul ca de cele mai multe ori nu se stiu multe despre obiceiurile din fiecare cultura. La prima intalnire exista numeroase subiecte de discutie si acest tip de conversatie trebuie sa fie evitat de la bun inceput.

Atentie la consumul de alcool

Toti adultii isi cunosc sau ar trebui sa isi cunoasca limitele atunci cand este vorba despre bautura, iar un dating este momentul optim pentru a nu depasi limitele. Un barbat care isi pierde controlul din cauza consumul excesiv de alcool nu va face o impresie buna niciodata, cu atat mai putin la prima intalnire.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!