Acasa » Dezvoltare personală » Învăţare rapidă » Cursuri franceza: studiu in grup sau lectii individuale?

Cursuri franceza: studiu in grup sau lectii individuale?

cursuri franceza

Daca te gandesti sa te inscrii la un curs de franceza, probabil te intrebi ce metoda este mai eficienta – studiul in grup sau lectiile individuale? Ei bine, ambele metode au avantaje si dezavantaje. Cheia este sa intelegem care se potriveste mai bine personalitatii noastre.

Daca vrei sa afli mai multe despre beneficiile lectiilor in grup si ale lectiilor individuale de cursuri franceza, continua sa citesti! Suntem siguri ca, pana termini lectura, vei sti exact ce tip ti se potriveste!

Lectii in grup vs. lectii individuale: pretul

Primul lucru de care trebuie sa tii cont este pretul. De foarte multe ori, acest aspect este decisiv, mai ales daca vrei sa inveti o limba din pura placere si pasiune pentru ramura lingvistica.

Poate nici nu esti sigur ca vrei, intr-adevar, sa-ti perfectionezi limba franceza. Poate inca esti in cautarea unei limbi care sa te pasioneze cu adevarat si crezi ca un curs de limba franceza este un inceput perfect.

In acest caz, iti recomandam sa optezi pentru cursurile de grup, intrucat cele individuale au, de cele mai multe ori, un pret mai mare.

Lectii in grup vs. lectii individuale: procesul de invatare

Atat lectiile in grup, cat si cele individuale au avantaje si dezavantaje in ce priveste procesul de invatare. Din acest punct de vedere, trebuie sa tii cont de personalitatea ta. Daca esti extrovertit, iti place sa cunosti oameni noi si sa lucrezi in echipa, ti s-ar potrivi cursurile in grup. In schimb, daca esti o persoana introvertita si preferi sa lucrezi pe cont propriu, probabil vei beneficia mai mult de lectiile individuale.

La cursuri franceza de grup vei avea posibilitatea sa inveti limba intr-un mod interactiv, sa te mai si distrezi cand trebuie sa lucrezi cu cineva in echipa, dar si sa navighezi dificultatile de invatare a limbii franceze alaturi de colegii tai.

Pe de alta parte, desi lectiile individuale nu sunt la fel de interactive, atentia va fi doar asupra ta. Atunci cand profesorul trebuie sa tina cont de cunostintele unui grup de persoane, s-ar putea sa-i scape faptul ca tu n-ai retinut un anumit timp verbal, de exemplu, si sa treaca mai departe in functie de programul respectivei lectii. La o lectie one-to-one vei avea atentia completa a profesorului care va organiza materia in functie de cunostintele tale, iti va oferi feedback si te va corecta intotdeauna cand vei face vreo greseala.

Fara doar si poate, daca vrei sa inveti limba franceza intr-un timp scurt, iti recomandam sa alegi cursuri franceza one-to-one, intrucat acestea urmeaza un program de invatare intensiv.

cursuri franceza

Lectii in grup vs. lectii individuale: programul lectiilor

Programul orelor de invatare este extrem de important daca ai un loc de munca, de exemplu, sau daca esti la facultate. Cursurile de franceza in grup au un program fix si astfel trebuie sa-ti organizezi timpul in functie de ora stabilita. Pe de alta parte, programul lectiilor individuale poate fi ajustat in functie de necesitatile tale si posibilitatile profesorului tau.

Daca inca nu stii ce metoda de invatare pentru cursuri de limba franceza ti se potriveste cel mai bine, contacteaza imediat echipa de la centrul Bsmart! Ei iti vor oferi mai multe detalii despre cursurile in grup si cele individuale!

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!