Acasa » Atitudine » Schimbare » De ce este polygelul atât de căutat?

De ce este polygelul atât de căutat?

Polygel, cunoscut și sub numele de gel acrilic și gel poliacrilic, nu este pe piață de foarte mult timp, dar a provocat un cutremur în lumea unghiilor. Unghiile Polygel sunt apreciate de tehnicienii de unghii si de clientii lor. De ce atât de mulți tehnicieni de unghii cumpără kit unghii gel  și polygel în loc de gel sau acrilic, îți vom explica în acest articol. 

1. Ce este polygelul

Polygel este o substanță asemănătoare gelului care combină durabilitatea acrilicului cu flexibilitatea gelului. Îl folosești pentru a-ți întări, modela și alungi unghiile. Spre deosebire de gel, polygelul nu se autonivelează. Polygelul rămâne în formă pe măsură ce l-ai aplicat, doar mișcările periei îl uniformizează automat. Pentru a forma unghiile cu polygel, ai nevoie de un lichid, pentru ca gelul acrilic să nu se blocheze în pensulă. Polygelul este alcătuit din lanțuri scurte de molecule care se leagă împreună sub o lampă UV. Acest proces de întărire este similar cu cel al altor produse UV.

2. De ce să alegi gelul acrilic?

Gelul acrilic este soluția ideală pentru stiliștii de unghii care ezită între gel și acrilic. Polygel este considerată cea mai puternică tehnică de unghii. Este mai flexibil decât acrilul, dar mai puternic decât gelul. La fel ca aceste două metode, gelul acrilic este folosit pentru a construi, modela sau alungi unghiile.

Avantajele și dezavantajele gelului acrilic

Ca orice produs pentru unghii, polygelul are avantajele și dezavantajele sale. În prezentarea de mai jos, am enumerat principalele avantaje și dezavantaje.

Avantaje

  • Unghiile cu gel acrilic sunt atât flexibile, cât și puternice.
  • Gelul acrilic are un miros plăcut, în timp ce acrilicul are un miros iritant în timpul aplicării.
  • Unghiile Polygel durează 3 până la 4 săptămâni.
  • Poți lucra în ritmul tău, fără teama ca produsul va cataliza.

Dezavantaje

Dacă unghiile din polygel sunt aplicate incorect, unghiile artificiale pot provoca bule de căldură în timpul întăririi.

În comparație cu acrilicele, unghiile cu polygel durează puțin mai mult pentru a se aplica, deoarece trebuie să fie întărite într-o lampă UV.

Polygelul nu se autonivelează, trebuie modelat cu lichidul polygel.

3. Materiale pentru o manichiură cu polygel

Ai nevoie de mai multe materiale pentru a realiza o manichiură polygel care să rămână frumoasă foarte mult timp. Pentru a începe, ai nevoie de o lampă UV pentru unghii pentru a usca unghiile. Pentru unghiile artificiale în sine, vei avea nevoie de pregătirea unghiilor, grund, strat de bază și strat superior, precum și polygelul în sine. Pentru a modela polygelul, ai nevoie de o pensulă și de lichidul de modelare. 

Dacă dorești să cumperi totul deodată, este mai bine să cumperi un kit de polygel pentru că acolo vei găsi tot ce este necesar.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!