Acasa » Atitudine » Schimbare » Deschide ochii, mintea si trăiește

Deschide ochii, mintea si trăiește

Cea mai bună zi din viaţa ta este aceea în care realizezi că viaţa asta e a ta şi că lucrul ăsta nu ţi-l poate lua nimeni. Fără scuze, fără regrete, fără vreo persoană pe care să te sprijini, pe care să te bazezi sau pe care să dai vina. Viaţa e un cadou, şi cadoul ăsta e doar pentru tine, ia-l ca pe o călătorie fantastică dar ţine cont: tu şi numai tu eşti responsabil de calitatea acestei călătorii. Asta este ziua în care viaţa ta începe cu adevărat!

Ai doar o viaţă aşa că pune mâna şi fă tot ceea ce simţi pentru că peste 100 de ani nimeni nu îşi va mai aminti ce prostii ai făcut. Glumesc J Dar totuşi fă ce simţi, fără regrete şi riscă pentru că de pierdut, nu vei pierde niciodată ci ori vei câştiga ori vei avea ceva de învăţat.

E viaţa ta, e drumul tău şi numai al tău! Cei din jur, cei de care îţi pasă pot merge întotdeauna alături de tine dar nu pot parcurge drumul ăsta pentru tine!

Nu mai lăsa timpul să treacă fără să zâmbeşti, fără să iubeşti, fără să dansezi, fără să te plimbi, fără să te concentrezi asupra lucrurilor care contează cu adevărat pentru tine, asupra oamenilor care merită, fără să îmbrăţişezi şi să ceri o îmbrăţişare, fără să cauţi oportunităţi în fiecare provocare pusă la bătaie.

Te-ai gândit vreodată care sunt motivele pentru care spui că viaţa e urâtă, grea şi că oamenii sunt răi? Te-ai gândit vreodată că poate nu îi vezi pe oamenii care merită pentru că te preocupi prea mult de cei care nu merită? Te-ai gândit vreodată că nu auzi toate vorbele bune pe care cei din jur le au de spus despre tine pentru că eşti prea concentrat pe critici? Te-ai gândit vreodată că poate eşti o persoană mult mai frumoasă, specială, minunată şi inteligentă decât credeai că eşti? Fereşte-te de oamenii care îţi micşorează şansele de reuşită încă din start. Oamenii mici fac asta, însă oamenii mari te fac să te simti şi tu mare!

Repetă după mine: „Aleg să trăiesc după alegerile mele, nu după şansele altora. Aleg să fac schimbări, nu să caut scuze, să motivez, nu să fiu manipulat. Aleg să fiu folositor, nu să fiu folosit, aleg să mă autodepăşesc, nu să te întrec. Aleg să ascult vocea din interiorul meu, nu opiniile haotice ale celorlalţi.”

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

4 răspunsuri

  1. Frumos articol si inspirational de asemenea. Foarte multi oameni traiesc gandindu-se la trecut, sperand spre un viitor mai bun si uita de prezent.

    Nu avem cum sa schimbam ziua de maine daca noi astazi facem ceea ce am facut si ieri.

    „Change is inevitable, but personal growth is a choice.” – Bob Proctor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!