Acasa » Evenimente » Exerciţii de dimineaţă

Exerciţii de dimineaţă

Modul în care ne trezim şi petrecem primele ore ale dimineţii ne influenţează masiv dispoziţia, entuziasmul, resursele, pe scurt moralul şi eficienţa. Toţi ştim cum e să te trezeşti fără chef, ziua devine ternă, ştearsă. La celălalt capăt avem dimineţile pline de energie în care suntem convinşi că putem schimba lumea în bine şi pe noi odată cu ea.

Propunerea e simplă dar eficientă: exerciţiile de dimineaţă. Îţi trezesc corpul, mintea şi spiritul. Te pregătesc pentru o nouă zi de provocări cărora le vei face faţă cu succes.

De ce?

Pentru ca eşti încărcat cu energie, cu moralul pe plus, cu mintea clară şi limpede şi emoţii echilibrate.

Exerciţiile pe care le vom face conţin experienţa acumulată de-a lungul a 5000 de ani de practică. Sunt exerciţii care antrenează corpul fizic în totalitate punând accent pe îndepărtarea tensiunilor şi blocajelor fizice, creşterea şi menţinerea nivelului de vitalitate al corpului. Prin lucrul asupra corpului fizic obţinem, echilibrarea emisferelor cerebrale şi a emoţiilor. Pentru maxim de bucurie avem nevoie atât de emisfera logică cât şi de cea creativă. Echilibrarea emoţiilor ne asigură că nu rămânem prinşi în capcana furiei, geloziei, îngrijorării, depresiei sau fricii.

Cine sunt eu, Iulian Pavel?

Iulian Pavel
Iulian Pavel

Iulian Pavel este instructor de Qi Gong (Chi Kung). Practică aceste exerciţii şi se bucură de rezultatele lor de 10 ani. Pe parcursul acestor ani a studiat atât cu instructori din ţară cât şi cu maestrul chinez Mantak Chia, păstrător al cunoaşterii unei lungi linii de maeştri taoişti şi recunoscut de comunitatea medicală chineză pentru munca lui.

Exerciţiile pot fi practicate de toate categoriile de vârstă, dar se adresează în special celor care doresc un plus de energie şi bună dispoziţie în viaţa de zi cu zi.

Când şi unde?

Prima întâlnire are loc duminică 9 16 mai, la ora 8:00 dimineaţă la staţia de metrou Titan – la suprafaţă (ieşirea cea mai apropiată de Mall Titan – aflată în intersecţia Liviu Rebreanu cu Nicolae Grigorescu). Aici:

De acolo mergem în parc şi găsim un loc bun de făcut exerciţiile. Pentru cei care vin cu maşina: în apropiere sunt locuri de parcare.

PS: Vă recomand să veniţi sport şi cu o sticlă de apă după voi.
PS2: Fiţi punctuali! 🙂

Înscrierea

Nu, nu costă nimic dar ne-ar place să te înscrii pe acest formular ca să ştim câţi oameni vin:

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!