Acasa » Dezvoltare personală » Managementul banilor » Experienta mea cu CAR Proconcordia

Experienta mea cu CAR Proconcordia

Vremurile grele nu iartă pe nimeni! Stăm cu toții parcă și așteptăm criza ca pe un invitat. Dacă recenta criză financiară din 2008 ne-a luat prin suprindere, acum (unii dintre noi) așteptăm ”cu brațele deschise” pe noua criză financiară. Pentru că deja știm că va veni… nu are cum să nu vină din moment ce au trecut deja 10 ani, parcă gândim optimist și ne pregătim cu toate resursele și uneltele pentru a trece cu brio, facem economii și suntem mai atenți la cheltuielile zilnice. Statistica ne spune că, cam la un interval de 10 ani are loc câte o criză financiară globală. Totuși rămâne de văzut dacă și sub ce formă va apărea la noi în România.

Familia noastră se pregătește și ea de Crăciun, pardon de criză. 🙂 De aproape un an împreună cu Paul, soțul meu, facem economii la o casă de ajutor reciproc CAR. Îți sună cunosc termenul, nu-i așa? Exact, de la bunicii noștri am auzit de aceste case de ajutor reciproc. Noi suntem membri la CAR Proconcordia din Brăila.

De ce am ales CAR în locul unui depozit bancar?

În primul rând economiile noastre cresc constant și sunt protejate de inflație, plus alte avantaje care se detașează vizibil față de cele de la alte instituții financiare. Avantajele care le fac serviciile lor incomparabile:

  • Dobânda se calculează lunar și se capitalizează la sfârșitul lunii;
  • Dobânda se calculează începând de la data depunerii (data extrasului de cont) și până la data retragerii;
  • Rata dobânzii nominale este mai mare decât rata inflației – banii noștri sunt protejați împotriva devalorizării;
  • Nu sunt restricții de sume privind depunerile și retragerile în/din Fondului Social;
  • Dobânda este scutită de impozit;
  • ZERO comisioane pentru depunerile sau retragerile în/din Fondul Social.

Dacă te-ai gândit și tu să începi să pui deoparte ceva bani pentru zile negre, vorba bunicilor, îți recomand cu drag CAR Proconcordia Brăila. Ai o sumă de bani și nu știi unde să-ți deschizi un cont în care să fie în siguranță dar și de unde îi poți retrage ușor și mai ales fără multe comisioane sau dacă se poate fără comision? Vrei să economisești bani ușor și în siguranță? Poți apela la Fondul lor Social, astfel economisești rapid și fără riscul de a avea pierderi. Cu ajutorul lor vei putea să depășești chiar și perioadele mai dificile fără prea multă bătaie de cap.

CAR Proconcordia Brăila I.F.N. îți oferă, în primul rând, consultanță financiară, în baza experienței acumulate în relațiile lor cu membrii CAR, prin identificarea situației financiare personale și discutarea celei mai potrivite soluții pentru fiecare membru. Poți alege să faci o depunere inițială sau periodică (lunară, trimestrială, etc), retragerea lunară a dobânzii sau a unei anumite sume, o combinație dintre cele de mai sus sau altă variantă pe care ei sunt deschiși să o discute cu tine astfel ca acest instrument să îți servească scopurilor dorite.

Partea pe care pe noi ne-a convins să începem să depunem lunar o anumită sumă este că dobânda acordată fondului social nu se impozitează conform prevederilor Codului Fiscal actualizat în septembrie 2018 care precizează la Art. 93, Venituri neimpozabile, pct (1), lit. b) venituri repartizate membrilor caselor de ajutor reciproc în funcţie de fondul social deţinut;

Singurul meu cost a fost la înscriere: 10 lei aport social pentru a deveni Membru al CAR Proconcordia și apoi am depus bani la Fondul Social (minim 50 lei).

În plus au 0% comision pentru toate operațiunile efectuate, adică dacă doresc să retrag dobânda sau o sumă din bani nu voi plăti nici un comision. Sună frumos, parcă nu mă crezi, nu-i așa? 🙂 Nu-i nimic, îi poți contacta să te convingi singur de toate aspectele de mai sus și… ne vedem în criză cu relaxare. 🙂

Pentru mai multe informații, detalii și clarificări legate de CAR Proconcordia și de această modalitate de fructificare a economiilor îi poți contacta.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!