Acasa » Evenimente » „Kiddo – Tu faci filmul!” – Seară de film

„Kiddo – Tu faci filmul!” – Seară de film

Cum ar fi să poți decide alături de cei din sală ce se întâmplă în film? Asta vom face duminică, căci filmul „Kiddo” este deosebit, interactiv, și dă mână libera publicului.

Vom decide împreună ce se va întâmpla în film cu ajutorul unor bețișoare fosforescente colorate.

Când? Duminica, 26 ianuarie 2014 – ora 17:00.

Preț? Gratuit pentru membrii comunitații Motivonti, 5 lei pentru cei ce nu fac parte din comunitate.

Unde? JCC București, sala mare – Str. Popa Soare nr. 18, sector 2, București

Durată? ± 2 ore

Aducem noi: cafeaua și ceaiul

Locuri limitate – rezervă-ți un loc aici.

SPIDER FILM şi-a propus să spargă barierele convenţionale şi să aducă pe marile ecrane un film altfel. 

Aşa că, în 2012 a lansat în industria de film scurt metrajul Kiddo, primul film interactiv românesc ce implică direct publicul în desfăşurarea acţiunii.

În viaţa reală există tot timpul momente în care trebuie să alegi. Şi de câte ori nu ne-am dorit să putem apăsa pe undo sau back sau ne-am pus întreăbri de genul Ce-ar fi fost dacă?, Stânga sau dreapta?, Stau sau plec?

Kiddo este povestea unei tinere ce provine dintr-o categorie socială defavorizată şi care este într-o continuă luptă pentru supravieţuire. Personajul interpretat de Anamaria Maier poartă un război cu o lume care nu o ajută, ci o copleşeşte.

Kiddo a avut premiera în cadrul celui mai cunoscut festival de film autohton, TIFF Cluj, atrăgând atenţia cineaştilor şi cinefililor atât din România, cât şi din străinătate. Până acum a fost prezent pe ecranele autohtone şi în cadrul festivalurilor internaţionale: Cannes Short Corner, unde publicul a cerut o a doua proiecţie, Creative Industries Summer Session în Serbia unde s-a bucurat de un real succes, ShortsUP Bucureşti, Pecs şi IPIFF Festivalul indie al producătorilor de film independenţi.

Olandezul Zburător, prin bunăvoinţa regizorului şi producătorului Millo Simulov şi a echipei SPIDER FILM, vă invită să participaţi la atelierul „Tu faci filmul” în care vom viziona scurt metrajul interactiv Kiddo şi vom discuta despre implicaţiile psihologice ale agresivităţii în context emoţional – temă predilectă abordată în cadrul filmului.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!