2

Lider fără funcție – Robin Sharma

Robin Sharma este unul dintre cei mai importanți specialiști din lume în domeniul leadership-ului, autor al 15 cărți bestseller care au schimbat mentalități și vieți a milioane de oameni, un vorbitor.

Robin Sharma își împărtășește cunoștințele peste tot în lume, unde susține conferințe sau workshop-uri despre principii și tehnici de leadership care pot contribui la succesul profesional al specialiștilor din corporații, antreprenorilor și nu numai.

Robin Sharma a fost consultant pentru zeci de companii internaționale precum Microsoft, GE, NIKE, FedEx and IBM și a colaborat cu organizații ca NASA, IMD Business School, Yale.

Fost avocat de litigii, Robin Sharma a renunțat la slujbă pentru a-și publica prima carte, “Megaliving!: 30 de Zile catre o Viata Perfecta”, care a fost editată cu ajutorul mamei sale. Următorul său volum, “Călugărul care si-a vândut Ferrari-ul”, a ajuns bestseller în Japonia, Marea Britanie, Dubai, Mexic, Spania, Portugalia, Irlanda, România într-un timp relativ scurt și a fost vândut în peste 4 milioane de exemplare, după ce președintele editurii HarperCollins, Ed Carson, l-a descoperit într-o librărie. Opera sa a fost publicată în peste 62 de țări și în 75 de limbi, transformându-l în unul dintre cei mai citiți autori din lume.

Una dintre ultimele sale cărți, “Liderul fără funcție”, este un fenomenal blockbuster care a inspirat o amplă mișcare în jurul ideii lansate de Robin Sharma, conform căreia “Acum, oricine, în orice organizație își poate demonstra abilitățile în leadership”.

Iată câteva idei pe care Robin Sharma le prezintă în ultima sa carte:

 • Liderii fără funcție nu discută despre oameni, ci despre idei și dorințe
 • Liderii fără funcție îi ajută pe oameni să se simtă mai mari decât sunt
 • Liderii văd în oameni talente pe care aceștia nu și le conștientizează și îi ajută să le scoată la suprafață
 • Leadershipul are legătură mai puțin cu autoritatea și mai mult cu o stare de spirit
 • Liderii fără funcție nu au legătură cu ego-ul, ci cu a duce lucrurile la bun sfârșit
 • Este important să știi cine ești, ce susții și apoi să ai curajul să fii tu însuți – în orice fel de situație, nu doar în cele care îți convin
 • Fii autentic și consecvent, astfel încât cine ești în interior să se vadă în performanțele tale exterioare

Ei bine, acum că știți cine este Robin Sharma, vreau să vă mai spun că va veni la București, joi 17 septembrie 2015 și va susține o conferință în cadrul căreia va prezenta o serie de instrumente menite să vă susțină în obținerea rezultatelor excepționale pe care le așteptați în propriul business, în carieră sau chiar în viața personală.

Pentru că reducerea EB se termină pe data de 19 aprilie, poate că ar fi bine să luați în calcul deja participarea la eveniment.

Mai multe despre eveniment găsiți aici.

Mihaela Vasilescu
 

Click Here to Leave a Comment Below 2 comments
Service GSM - 14/04/2015

Am avut ocazia sa citesc mai multe despre el si despre ce a scris, recomand, chiar merita!!

Reply
  Mihaela Vasilescu - 29/04/2015

  Fii pe faza, urmeaza si un concurs, poate castigi o invitatie!

  Reply

Leave a Reply: