Acasa » Atitudine » Nu e corect!

Nu e corect!

Probabil i-ai auzit pe alţii sau ai zis-o chiar tu. Viaţa nu e la fel de generoasă cu toţi. Cei mai norocoşi au parte de o gramadă de lucruri frumoase, cei mai puţini norocoşi trebuie să se zbată pentru a le avea.

Nu te compara cu nimeni

De multe ori cad într-o uşoară depresie când văd că mulţi prieteni de vârsta mea au deja maşina lor, au bani cu grămada, sunt fericiţi, pleacă în excursii prin fel şi fel de locuri. Pe scurt – au o viaţă perfectă ! În momentele alea am impresia că nu o să pot ajunge niciodată să am toate lucrurile la care visez. Mi se pare că am un drum prea lung de parcurs.

Bonus

Totuşi, când reuşesc să îmi revin din starea de pesimism, încerc să înfrunt situaţia: nu e vina nimănui pentru ce mi se întâmplă iar dacă vreau să am ceva trebuie să muncesc pentru el. Avantajul în situaţia mea e că sunt sigur că voi şti să apreciez mult mai bine valoarea fiecărui lucru pentru care am luptat. Prefer să îmi cumpăr o maşină din banii câştigaţi de mine decât să primesc una cadou, pentru că ori de câte ori o voi folosi îmi voi aduce aminte prin câte am trecut până să ajung în spatele volanului. În felul ăsta câştig puncte şi la capitolele stimă de sine, experienţă şi perseverenţă (a nu se înţelege că nu sunt receptiv la cadouri – chiar mi-ar prinde bine o maşină).

Ce să faci!

Când o să ajugi să îţi spui Nu e corect! uite ce te sfătuiesc:

–         Nu îţi pierde încrederea în tine.

–         Găseşte o cale de a transforma toate sentimentele negative în motivaţie.

–         Ambiţionează-te să ieşi din situaţia asta cât mai repede.

–         Scrie pe o foaie tot ce îţi trece prin minte – te ajută să te descarci.

Ai avut şi tu momente din astea? Când şi cum ai trecut peste ele?

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!