Acasa » Atitudine » Schimbare » Nu-ţi fie frică de schimbări

Nu-ţi fie frică de schimbări

Ne e frică să rupem relaţii de prietenie, ne e frică să divorţăm, ne e frică să schimbăm un loc de muncă sau un tramvai dimineaţa în aglomeraţia aceea maximă. Deşi stim că-i mai bine s-o facem noi nu o facem pentru că ne e frică de schimbare. Ne e frică de eşec. Şi devenim comozi, nu vrem să ne asumăm riscuri, nu avem încredere că putem face o schimbare.

H. Jackson Brown Junior (Wiki) spune: „Să nu-ţi subestimezi niciodată puterea de a te schimba.„.

… şi, ca să se asigure că am înţeles cu toţii, adaugă: „Dacă cineva îţi oferă o bomboană mentolată, accept-o.„. Nu poţi să-ţi dai seama mereu când îţi miroase gura urât, aşa-i?

Am fost la o prezentare de a Cristinei Alexandru (owner Startups.ro) despre echipe. A fost aspru criticată când a cobărât de pe scenă pentru că a spus în prezentare: „Nu vă fie frică să faceţi schimbări drastice. Daţi afară toată echipa dacă simţiti că asta trebuie să faceţi.” (citez din memorie). A explicat atunci că schimbările ori sunt schimbări, ori nu sunt schimbări, nu există cale de mijloc (ori îl dăm afară din echipă, ori îl ţii aşa cum e).

Hai să lăsăm frica de schimbare şi să acţionăm. Hai să nu mai stăm comozi în discomfort, ci să stăm direct în comfort. Putem să schimbăm orice şi oricând dacă vrem asta. Chiar şi pe noi înşine dacă este nevoie.

Începe cu o schimbare mică: fumează cu 3 ţigări mai puţin pe zi, mănâncă un fruct în plus pe zi, aleargă un km în plus, fă încă o serie de abdomene…

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

3 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!