Acasa » Motivaţional » Provocarea de vineri: strecoară un bileţel

Provocarea de vineri: strecoară un bileţel

Vineri de vineri noi venim cu idei de mici „provocări” care să te scoată din zona de confort şi să-ţi schimbe ziua puţin… într-un mod cât mai pozitiv, desigur.

Ştii sentimentul acela super-tare pe care-l ai când găseşti într-o haină sau în nişte blugi pe care nu i-ai mai purtat de mult nişte bani?

Pe vremea când mergeam la şcoală, undeva printr-a 6-a, aveam un obicei interesant. Când aveam sume mai mari de bani – adică aproximativ 50 RON – pe care cine ştie de unde-i aveam… luam 10 RON şi îi ascundeam într-o zonă a portofelului.

Făceam asta mai ales iarna, când bunica îmi dădea câte 10 RON de Moş Nicoale şi de Moş Crăciun sau de ziua mea, când uneori, mai rar, primeam bani în loc de cadouri.

Şi uite aşa, anul trecea, şi în momentele în care banii mei de buzunar se terminau, îmi făceam o surpriză: începeam să caut prin toate buzunărelele portofelului şi mai găseam câte 10 RON să-mi cumpăr ceva.

Atunci era o joacă. Acum nu o mai fac, desigur. Deşi, da, am acelaşi portofel, cu multe-multe buzunărele mici interne.

Acum, rareori, mai găsesc câţiva lei prin blugi sau prin geaca de iarnă, bani uitaţi de iarna trecută. Şi mă bucur, aşa, prosteşte.

Şi provocarea de azi este exact despre acel mic sentiment de bucurie. Azi îţi sugerez să strecori un bileţel pe care să scrii ceva frumos. Ar putea fi orice. Sau ar putea fi: „cineva se gândeşte la tine. să ai o zi grozavă!”

Important este ca bileţelul să fie strecurat… într-o geantă, într-un buzunar, într-o husă de mobil. Oriunde.

Bileţelul acela va aduce cel puţin un zâmbet pe faţa celui ce va găsi bileţelul. Şi imaginează-ţi: cum ar fi să găsească bileţelul după o săptămână sau două, într-o zi oare care, în care căuta disperat ceva prin geantă, ghiozdan sau buzunare? Ar fi super!

Nu ezita să ne spui în comentarii cum a mers provocarea pentru tine.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!