Sănătatea e un lux

aa

Când te-ai gândit ultima dată cât de importantă e sănătatea pentru tine? O zi în care nu ne supară nimic, de cele mai multe ori, o pierdem aiurea. În schimb, orice afecţiune, cât de mică, te poate scoate din zona de confort şi să-ţi dea toate planurile peste cap.

Am ajuns în stadiul în care doar cei bogaţi îşi mai permit să se îmbolnăvească. Cât de tare sună asta? Cel mai banal exemplu care îmi vine acum în minte: tratamentul pentru o simplă răceală poate ajunge şi la 50-60 lei. Nu e o avere, dar sunt mulţi oameni care nu-şi permit nici măcar atât. Dacă schimbăm puţin afecţiunea, să zicem că te doare o măsea, costurile deja se ridică la jumătate din salarul mediu pe economie. Trist!

Puncte cheie

  1. Dacă nu ţi-ai găsit până acum o motivaţie suficient de puternică pentru a face faţă greutăţilor în drumul tău spre realizare, ia în considerare ce am zis mai sus.
  2. Dacă acum nu îi poţi ajuta pe cei care înseamnă ceva pentru tine, începe să faci ceva în privinţa asta. Începe să investeşti în tine pentru a-ţi permite mai târziu să fii sănătos.
  3. Nu vrei să ajungi la mila caselor de sănătate sau să ai de-a face cu sistemul sanitar de la noi. Crede-mă!

Ce-i de făcut?

  • Încearcă să mănânci cât mai sănătos!
  • Fă cât mai multă mişare!
  • Profită din plin de zilele în care te simţi bine!
  • Străduieşte-te să fii stabil financiar pentru a-ţi permite să te tratezi atunci când vei avea nevoie!
Sorin
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: