Acasa » Dezvoltare personală » Altele » Secrete în PUBG pe care le înveți după multe jocuri

Secrete în PUBG pe care le înveți după multe jocuri

PUBG este unul dintre cele mai populare jocuri ale momentului pentru doza mare de adrenalina pe care o ofera si ideea inedita din spatele sau. Practic, este un joc care presupune eliminarea tuturor celorlalti 99 de jucatori care sunt pe aceeasi insula cu tine.

Pentru un jucator incepator s-ar putea sa fie destul de greu sa faca fata luptei crancene, motiv pentru care va cauta Player Unknown Battlegrounds cheats si tot felul de solutii care sa il tina mai mult in viata. Nu este neaparata nevoie de cheat-uri, insa pentru rezultate foarte bune exista unele secrete pe care PUBG le ascunde si care nu sunt prezentate de creatorii jocului.

Cei de la battlelog.co au facut o lista cu cele mai importante astfel de secrete.

Lucruri interesante care te ajuta sa ajungi mai aproape de castig in PUBG

1. In timpul jocului este bine sa urmaresti foarte atent harta. Pe langa faptul ca iti spune cu exactitate unde esti, iti poate da indicatii clare in legatura cu modul in care se trage pe harta. Poti profita destul de mult de o astfel de informatie si poti ramane in viata pentru mai mult timp.

2. Foloseste-te de degetul mare de la mana stanga pentru a trage. Una dintre problemele PUBG pentru mobil este faptul ca nu permite tintirea si tragerea in acelasi timp, ceea ce scade din precizie. Acest lucru este cauzat de faptul ca majoritatea celor care joaca se folosesc de degetul mare de la mana dreapta pentru ambele activitati. Cei care folosesc si mana stanga au mai multe sanse de succes.

3. In primele jocuri nu exista jucatori reali. Pentru a-i obisnui pe incepatori cu modul in care trebuie sa se joace, primele cateva jocuri au doar boti. Aceste jocuri permit invatarea modului in care se joaca cel mai bine PUBG.

4. AutoRun poate fi de mare ajutor. Functia de autorun ii permite jucatorului sa inainteze fara a apasa pe butonul de inaintare. In felul acesta isi poate distribui atentia in alte directii si poate evita gloate si grenade.

5. Jocurile ar trebui sa se desfasoare cu telefonul pus la incarcat. Acestea consuma extrem de multa baterie, motiv pentru care energia trebuie sa vina continuu. In caz contrar, exista riscul sa se termine bateria chiar in momentele cheie ale jocului. Nu este deloc placut sa ajungi in ultimii 3 jucatori si sa realizezi ca se opreste telefonul.

6. Cel mai simplu mod de a omora un alt jucator este tragand din spate. Controllerul de pe mobil nu permite intoarcerea la timp, ceea ce asigura succesul pentru cel care trage.

Exista o multime de mici secrete care pot duce un jucator PUBG mai aproape de titlul de supravietuitor. Pentru a le putea invata insa, este nevoie de foarte mult exercitiu si de multe jocuri in care eliminarea este cat se poate de sigura. Dupa toate aceste jocuri insa, distractia va fi maxima.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!