Acasa » Motivaţional » Secretul stă în tine!

Secretul stă în tine!

Te-ai trezit într-o dimineaţă hotărât să schimbi în bine viaţa ta? Hotărât să iei decizii de data asta în favoarea ta şi nu a altora? Ţi-ai adus aminte că mai exişti şi tu pe pământul ăsta? Ai vrut să faci toate astea şi totusi,  când erai pe punctul de a demara „proiectul” te-ai oprit? Te înţeleg perfect! Am fost şi eu acolo. Am simţit şi eu că vreau, dar că nu pot. Ulterior m-am schimbat. Cum?

Aveam 21 de ani, un iubit care simţeam că mă iubeşte, o facultate grea în curs la care mă descurcam bine, profitam din plin de cele 2 mari pasiuni (handbalul şi fotografia) şi totuşi simţeam că ceva îmi lipseşte, ceva nu e ok cu mine şi cu mentalitatea mea. Ştiam că pot mai mult, dar nu aveam curajul şi motivaţia să îmi depăşesc condiţia de atunci. Însă voiam.

Într-o dimineaţă stăteam de vorbă cu un prieten pe tema asta. I-am spus „of”-ul meu, m-am descărcat şi mi-a zis aşa: „Stai liniştită şi ai încredere în tine şi în forţele tale. Eşti o persoană puternică, ai nevoie doar de un mic impuls.” Impuls pe care mi l-a oferit în momentul în care mi-a spus să mă uit la un documentar pentru că era ferm convins că mă va ajuta. Aşadar într-o seară frumoasă de primăvară, am făcut ceva de mâncare şi i-am spus tipului cu care eram la vremea respectivă să nu îşi facă niciun plan pentru seara aceea pentru că am în plan vizionarea unui documentar.

Şi a început! Nu vreau să vă dezvălui nimic din el, decât că trebuie să îl vedeţi până la capat, să credeţi în voi şi în puterile voastre. Şi veţi fi uimit cât de puternici suntem fiecare în parte! Luaţi-l ca pe un sfat, ajutor, impuls motivaţional sau chiar ca pe o glumă, dar credeţi în forţele voastre.

*documentarul se numeşte „The Secret”. Căutaţi-l, se găseşte cu siguranţă pe torente.

Tu ai văzut Secretul? Cum ţi s-a părut?

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!