Acasa » Evenimente » Simți că ești important și nimeni nu te vede?

Simți că ești important și nimeni nu te vede?

Am fost tentată să spun că atunci când faci ceva cu pasiune nu se întâmplă să ai zile proaste, dar nu-i așa, tuturor ni se întâmplă. Am zile în care parcă nimic din ceea ce fac nu-i bine, totul se încăpățânează să iasă pe dos decât îmi doresc, iar eu mă zbat, mă lupt, îmi consum toată energia într-o direcție pe care o credeam bună dar care, dintr-o dată pare atât de greșită. Mă uit atunci în jurul meu și-mi pare că nu mă vede nimeni, felul grăbit în care ceilalți oameni trec pe lângă mine îmi spune că, de fapt, eu nici nu exist. Mi-ar plăcea ca într-una din zilele astea să-mi spună cineva că mă înțelege, că știe prin ce trec. De fapt cred că mi-ar fi suficient să mă vadă – asta m-ar face să exist.

Sau, când după o zi din asta grea, lucrurile se limpezesc, reușesc cumva să le fac să meargă, ar fi tare bine să știu că a sesizat cineva tot efortul meu. Măcar să-mi zâmbească și să-mi dea de înțeles că e părtaș la mica mea victorie.

De obicei nu este nimeni care să facă lucrurile astea, oamenii sunt grăbiți, obosiți, fiecare își duce propria luptă cu ziua grea.

Și totuși, o mână de oameni au pus la cale Gala oamenilor, pe 7 mai, de la ora 17, toți cei ce trec pe la Metrou Unirii și merg spre Magistrala 1 (M1) vor fi apreciați pentru ceea ce sunt, li se va zâmbi, vor simți că există, că cineva îi vede, că sunt importanți, că munca lor are rost. Poate că-ți pare puțin, dar este puținul care te va face să zâmbești data viitoare când vei avea o zi grea, este puținul care-ți va reaminti că ești important pentru cineva.

Dacă simți că nimeni nu te apreciază, vino să te apreciem noi.

Dacă vrei să te simți chiar mai bine de-atât și să oferi tu apreciere oamenilor din jurul tău, vino alături de noi, să împărțim zâmbete și aplauze. Te poți înscrie aici, iar noi te vom anunța din timp cum ne organizăm.Iar dacă nu ești din București, anul ăsta poți participa la evenimentele Deliveringlife în alte șapte orașe din țară: Baia Mare, Satu Mare, Constanta, Craiova, Iasi, Giurgiu, Snagov.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!