1

Te așteptăm pe 25 mai la o nouă ediție reCreiere

A venit momentul să anunțăm o nouă reCreiere! Suntem pregătiți să dăm startul unei întâlniri în cadrul căreia 100 de oameni să învețe lucruri noi și să cunoască oameni noi.

În această a doua ediţie, reCreiere se împarte tot în trei mari categorii: Stil de viață, Antreprenoriat şi Creativitate. Așa cum te-ai obișnuit, va trebui să alegi un workshop din fiecare categorie și să îți petreci timpul alături de invitații noștri așa cum îți dorești.

Avem și un invitat special, Constantin Nimigean, care ne va vorbi despre cum a reușit să-și îndeplinească visul finanțând revista sa cu și despre fotografie. Dar îți vom pregăti și multe alte surprize, precum și degustări de ceai de la D’oro Tea.

Biletele sunt în valoare de 150 lei, sau de 80 de lei pentru elevi și studenți, iar formularul de înscriere poate fi găsit chiar aici.

Te așteptăm pe 25 mai la The HUB Bucharest (Str. Halelor, Nr. 5, etaj 3, Piața Unirii, Bucureşti) pentru a petrece împreună o zi de sâmbătă într-o atmosferă plăcută, dar cât mai productivă.

Mai multe detalii despre eveniment poți găsi pe www.reCreiere.ro.

Corina
 

Click Here to Leave a Comment Below 1 comments
reCreiere #2 | Feeder - 30/03/2013

[…] ne invită la o nouă ediţie reCreiere pe 30 martie la The Hub. reCreiere e acel loc în care 100 de oameni se întâlnesc într-o sâmbătă ca să […]

Reply

Leave a Reply: