2

Un SMS motivațional în fiecare dimineață!

În aprilie 2012 s-a născut poate cel mai drag proiect al nostru: „Alarma motivaţională”. Nu ştiu ce anume vă pot transmite aceste două cuvinte la prima vedere, însă rezultatul vi-l comunic eu: a fost G-E-N-I-A-L! Încă o dată ni s-a demonstrat faptul că oamenii din ziua de azi, aşa înconjuraţi de maşinării, tehnologie, robotizări, încă au nevoie de lucruri simple şi uşor de realizat precum o vorbă bună. O vorbă bună spusă dis-de-dimineaţa ca să îţi asigure un început bun, o vorbă bună venită din suflet, o vorbă bună indiferent de modalitatea prin care e ea transmisă.

Noi am ales să vă dăm sms-uri. Un SMS motivațional în fiecare dimineață! Voi ne-aţi lăsat numărul de telefon iar noi am trimis sms-uri în fiecare dimineaţă, timp de 20 de zile lucrătoare. Sms-uri cu un citat bun, cu un mesaj fain, motivaţional, poate emoţionant, antrenant. Un mesaj care să te scoată din rutina zilnică, să îţi reamintească de faptul că şi lucrurile simple îţi pot schiţa un zâmbet pe faţă.

De ce „Alarma motivaţională”?

Pentru că, aşa cum am spus mai sus, vrem să începi ziua cu dreptul, vrem să fim alături de tine, măcar prin modalitatea asta, să îţi reamintim că începe o nouă zi, o zi unică, o zi pe care nu trebuie să o iroseşti, nu trebuie să o laşi să treacă fără să simţi că ai făcut ceva ce te-a mulţumit cu adevărat.

De ce am ales să facem asta?

Pentru că am simţit că sunt oameni care au nevoie de aşa ceva, pentru că am rămas acei visători care speră la o lume mai bună, pentru că te vrem fericit. Pentru că aşa cum a spus şi Charlie Chaplin „Gândim prea mult şi simţim prea puţin, mai mult decât ingeniozitate, avem nevoie de bunătate şi amabilitate.”

De ce am ales să continuăm să facem asta?

Ei bine, aici aţi intervenit voi. Voi ne-aţi determinat, voi ne-aţi dat la rândul vostru imboldul de care aveam nevoie pentru a ne ambiţiona să continuăm să vă îmbunătăţim zilele… Iată câteva exemple mai mult decât grăitoare:

Un SMS motivațional în fiecare dimineață!

Un SMS motivațional în fiecare dimineață!

Cum te poți înscrie la Alarma Motivatională?

Fiecare membru al comunității lui Motivonti primește, automat, sms-uri motivaționale în fiecare dimineață.

Iar pentru a face parte din comunitatea lui Motivonti va trebui să-i donezi lunar 5 euro.

Cei 5 euro fac ca proiectul nostru să meargă mai departe. Așa cum merge de aproape 3 ani!


Alege pachetul pe care-l preferi:

Dând click pe una dintre cele 4 opțiuni de mai jos: (plata se face online)


Un SMS motivațional în fiecare dimineață!Cadou 6 luni

Îţi mulţumim ca ai ales să faci parte din acest proiect de suflet!

Bianca
 

Click Here to Leave a Comment Below 2 comments
claudia - 29/11/2013

WOW si eu trimit un sms motivational unor prieteni, aproape in fiecare dimineata…………dar gratuit….doar sunt prieteni

Reply
    Ariel - 08/12/2013

    Bună Claudia. Nu-i vorba doar de un SMS, ci de o comunitate. O comunitate în care conectăm oameni și oferim multe alte oportunități și discounturi. :)

    Reply

Leave a Reply: