Acasa » Dezvoltare personală » Programe » Ziua 3 de planificare şi nivelul optim de rezultate

Ziua 3 de planificare şi nivelul optim de rezultate

Ce înţeleg eu prin nivel optim de rezultate? Prin nivel optim de rezultate înţeleg un anumit numar de taskuri care dacă sunt îndeplinite poţi considera că acea zi a fost una foarte productivă.

După cum am spus într-un articol anterior eu folosesc principiul 6-1 şi anume 6 zile rezultate, 1 de odihnă. Însă este o mică problemă în acest principiu. În acele zile dacă doar muncesc o să devin dependent de muncă. Din acest motiv acest principiu are nevoie să fie însoţit de o simplă observaţie şi anume că este necesar ca în fiecare zi să fie atins un nivel optim, nu mai mult, nu mai puţin.

De ce doar un nivel optim?

1. Deoarece în majoritatea zilelor sunt şi lucruri care ne fac plăcere să le facem dar nu au legătură cu munca. Dacă doar muncim pierdem frumuseţea vieţii.

2. După ce ai reuşit să îţi indeplineşti nivelul optim pe care ţi l-ai propus pentru ziua respectivă poţi sa te ocupi de lucrurile distractive.

3. Pentru că motivaţia o să fie de zeci de ori mai puternică când vei şti că după muncă şi răsplată.

Concluzia:

Nu este nevoie sa munceşti mereu, dar este absolut necesar să munceşti intelingent.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!