Acasa » Atitudine » Schimbare » Zâmbește larg și muncește pentru visul tău!

Zâmbește larg și muncește pentru visul tău!

Încep prin a îmi cere scuze de la anul 2015 fiindcă tot ce am făcut a fost să-mi distrug viața. Nu știam cum să mă dezvolt, cum să socializez, credeam că este imposibil să-ți urmezi visul în țara asta . Dar în ultimele luni ale anului 2015 când am citit pentru prima oară un articol de dezvoltare personală, viața mea s-a schimbat radical. Acum mănânc mai sănătos, fac sport , stau mult mai puțin la calculator, și multe altele pe care înainte nu le făceam.

Ceea ce vreau să vă spun este că fiecare om se poate schimba, oricât de departe ar fi el cu gândul sau orice ar crede despre viața asta , el se poate schimba .

Dacă tu te schimbi în bine și te dai drept exemplu, le arăți celorlalți aceeași încredere pe care ai avut-o și tu.

Îți propun un exercițiu:

Ieși afară din casă și stai de vorba cu un cerșetor, acel om a trecut prin multe în viața lui, sa nu crezi că lui îi place să stea afară în frig, la -10 grade. Întreabă-l despre viața lui , despre familie , o să vrea să stea de vorbă cu tine deoarece nu cred ca a vorbit multă lume cu el.

După ce ai vorbit cu el și ți-a povestit viața lui, du-te înapoi în casă și uită-te împrejur.

Îți place ce vezi? Acum gândește-te că tu ai o casă și nu ești nevoit să stai în frig, gândește-te că ai o farfurie de mâncare pe masă, iar el trebuie să ceară 1 leu pentru o pâine. Tu te plângi când nu îți reușește ceva, te plângi când te doare ceva. Acel om nici să plângă nu mai poate, nu are haine noi cu care să se îmbrace, nu are haine de iarnă sau de vară. El poartă aceleași haine mai mereu, în timp ce tu te schimbi în fiecare zi și tot nemulțumit ești.

Nu te mai plânge fiindcă ai eșuat, sau ai făcut ceva greșit, acel om nu mai are nici o părticică din viața lui și nu se plânge.

Știi de ce nu se plânge, ce-l ține încă viu?? Amintirile vesele din viața lui și visele pe care le are. Acest om nu visează departe. El speră la o casă, la chestii normale pe care tu le ai deja. Aceste ”lucruri” pe el l-ar face fericit. Dacă el poate fi fericit tu de ce nu ești?? De ce ești trist când ai tot ce iți dorești?

Zâmbește larg și muncește pentru visul tău!

Un text de Marin Ilie

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

3 răspunsuri

  1. I-mi place mult lectile acestea de viata dar sa nu te superi ca poate sunt eu mai conservator asa mai inchis in mine, dar cu 850 de lei nu prea poti sa i-ti indeplinesti prea multe vise sau unul calumea.

    1. Ba da , poti face orice iti imaginezi in viata asta.
      Totul pleaca de la tine , schimbandu-te pe tine iti schimbi si perceptia despre viata . De ce spui acum acum ca, cu 850 de lei nu poti sa-ti indeplinesti visele ? Eu imi urmez visul fara nici-un ban , mi-am deschis un blog unde scriu articole de Dezvoltare personale.Acum sunt la inceput , dar in cel mai scurt timp sunt sigur ca o sa reusesc sa ajung la peste 1k+ de followeri …
      Si tu poti sa-ti urmezi pasiunea .. oricare ar fi ea . Iti multumesc ca m-ai citit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!