Acasa » Dezvoltare personală » Nutriție » B-luron – supliment alimentar

B-luron – supliment alimentar

Sunt o babă, chiar dacă am 27 de ani! Exact așa îi spuneam lui Paul. 🙂

Cei care ne cunosc, știu că Paul obișnuia să alerge zilnic, fie iarnă, vară, ploaie sau soare. Așa că, din dorința de a impresiona, la începutul relației noastre (cum facem mai toate fetele la începutul unei relații) am început să alerg și eu, ocazional. 🙂

Prima noastră ieșire, chiar dacă ”neoficială” a fost la ora 6 dimineața, în parc la alergat. M-am dus fară echipament, doar ceva haine legere pe mine și un fel de combinație de UGG… 🙂

Chiar dacă la început am dorit și eu să impresionez, uite că fără să-mi dau seama a început să-mi placă să alerg.

Eu, fata ceea care la educația fizică eram ultima și vai și amar de capul meu la ora de sport, mergeam acum să alerg în parc. 🙂 Dar… toată bucuria mea nu a ținut mult timp… A început să mă doară genunchiul drept. Ajungeam să mă întorc de la alergat cu o durere insuportabilă. Sigur că am ales varianta cea mai comodă și adică – nu am căutat soluții pentru a vindeca durerea ci am abandonat ideea de a mai reuși să alerg.

Nu de alta dar deja eram într-o relație oficială cu Paul și nu era nevoie să mai impesionez. Ha-ha-ha. Sigur că glumesc. (așa pe jumatate 🙂 ) Durerea apărea doar când alergam și am decis ca să întrerup măcar pe o perioadă scurtă de timp această activitate.

A trecut timpul și desigur că am și uitat de durerea de genunchi, chiar dacă ocazional mă mai durea, mai ales când făceam plimbări mai lungi pe jos cu fetița noastră. Nu-i atrăgeam atenție durerii, până când am fost la Roma. Pentru că așa suntem noi oamenii, până când nu devine durerea insuportabilă, nu ne interesăm de rezolvarea acesteia. La Roma, în cele 3 zile, am colindat în lung și-n lat orașul și durerea mea de genunchi a apărut din nou și a ajuns să-mi aducă lacrimi în ochi.

Atunci i-am zis lui Paul: Sunt o babă! Chiar dacă am 27 de ani! Cum să mă doară articulațiile la vârsta aceasta?!

Am început să mă informez și să caut soluții pentru rezolvarea problemei. Mi-am promis că nu voi mai lăsa nici o durere din organism să ajungă până la stadiul în care voi plânge. Și mai rău să regret că nu am luat măsuri pentru soluționarea ei.

Am aflat astfel de B-Luron de la Coral Club.

B-luron - supliment alimentar

Sincer să fiu am fost extrem de sceptică în ceea ce privește acest supliment aplimentar probabil că din cauza prețului. Știu că dacă un produs este scump, nu neapărat este vorba de un marketing scump în spate, ci de un produs scump ”la calitate”. Nu credeam că o soluție poate vindeca miraculos durerea mea, tot mă gândeam cu frică că doar o intervenție chirurgicală va fi nevoie să fac. Ceea ce este rău, pentru că odată ce tai, nu mai poți aduce în starea perfectă cu care natura te-a înzestrat.

Am luat timp de o lună în fiecare dimineață acest supliment alimentar. Rezultatele au început să apară din prima săptămână. V-am spus că eram sceptică și sinceră să fiu, uitasem că i-au acest supliment alimentar anume cu scopul de a-mi vindeca durerea. Era mmmm-bun la gust și l-am băut cu mare plăcere. 🙂

Mi-am dat seama că mi-a trecut durerea când am venit pe jos acasă din parcul Herăstrău și am mers aproape 5 km.  

''B-Luron este destinat atât pentru stimularea producţiei de lichid sinovial propriu, cât și pentru asigurarea hrănirii şi refacerii ţesutului cartilaginos.'' spun cei de la Gramme-Revit GmbH - companie germană. Mai pe înțelesul nostru - dacă te doare genunchiul sau orice articulație poți să bei B-Luron ca și supliment alimentar și vei fi uimit cât de rapid trece durerea.

Așa că, ți-l recomand cu drag, mai ales dacă ești un iubitor al alergatului sau al oricărui sport și ai întâmpinat probleme cu articulațiile. 

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!