Acasa » Atitudine » Schimbare » Asumă-ți riscul: Primul pas spre transformarea personală

Asumă-ți riscul: Primul pas spre transformarea personală

Desigur că, am auzit cu toții această expresie.
Sigur că ați întâlnit acel tip care dorea să-și inițieze propria afacere, dar nu a făcut-o niciodată?
Sigur că ați întâlnit acel tip care a spus că a găsit acel antrenament la sala de forță minunat, dar nu a făcut nimic?
Sigur că ați întâlnit acel tip care a susținut că are o idee grozavă, dar nu a făcut nimic în acea direcție?
Cu toți l-am întâlnit. Nimeni nu vrea să fie tipul ăla.

Dar, probabil, ați fost acel personaj o dată sau de două ori.

Dacă practici și tu cu entuziasm auto-dezvoltarea ca mine, desigur că încerci, ca și mine, să te perfecționezi. Să devii o variantă de a ta mai bună. Lucrez la cazurile pe care le găsesc grele sau dificile. Uneori, acțiunea pe care trebuie să o iau poate duce la disconfort, la temerile mele sau la pierderea acceptării altora.

Dar este timpul să începeți să vă transformați viața în ceea ce doriți și cum doriți.Asumă-ți riscul

Primul pas ar fi să-ți asumi că riști.

Ar putea părea o sarcină suficient de ușoară. Dar atunci când te confrunți cu cele mai adânci temeri, poate fi destul de copleșitoare sarcina.
Vedeți că nu este suficient doar să-ți asumi că riști. Nu este suficient să vă închideți ochii și să vă asumați un risc. Este acceptarea deplină a sarcinii indiferent care este calea voastră, care este adevărata putere de îndrăzneală de a risca. Fiind capabil să te controlezi. Fiind capabil să te scufunzi în teamă și nu în panică.

Dacă vă ies în cale fricile și intri în panică totală, nu te vei învăța nimic. Aceeași situație ar putea fi și în cazul când te-ai hotărât să renunți la locul de muncă pentru că dorești să începi propria afacere, dar apoi brusc ești speriat și panicat de efectele negative pe care le-ai putea avea asupra vieții tale.

Trebuie să rămâi calm. Învinge-ți frica.

Rezolvă-ți necazurile chiar și atunci când s-ar părea un pic imposibil la început, dar aveți încrederea în sine că o puteți face.

Din asta provine adevărata îndrăzneală. Adevărata îndrăzneală este atunci când ai încredere orbește în tine, atunci când te confrunți cu incertitudinea absolută.

Dacă ar fi să efectuați pașii necesari, chiar și atunci când crezi că nu ai șanse și ai maximă încredere în tine, se va rezolva cumva.

Asumă-ți riscul dragă prieten! Îndrăznește să faci primul pas în transformarea vieții pe care ți-o dorești. Îndrăznește să riști sau vei ajunge să trăiești o viață întreagă cu regrete.

Despre autor
Alex Wise este un colaborator pe blog și consultant pentru dating pentru site-ul de dating Loveawake.com – un site care crește pe zi ce trece pentru persoanele singure din  România și cele mai mari orașe: București, Constanța, Timișoara  și altele. Este un blogger cu vechime și cu un apetit pentru tehnologie. În timpul zilei, Alex lucrează și ca coach de dezvoltare personală. Urmăriți-l pe site-ul companiei sau Twitter.

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!

10 metode simple și la îndemâna oricui prin care să crești exponențial vizibilitatea și engagement-ul postărilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


litera.ro
10 metode simple și la îndemâna oricui

Descarcă Gratuit Ebook-ul: ”A murit Facebook-ul?”

Descoperă cum funcționează Algoritmul Facebook în 2024 și cum să-l folosești pentru a-ți crește exponențial vizibilitatea și vânzările!